Pčelinja klinika jedinstven projekat u Srbiji

Pčelinja klinika je jedinstven projekat u Srbiji i u većem delu Evrope koji se sastoji od boravka u prostoru sa pčelama. Potpuno je bezopasan (nema direktnog kontakta sa pčelama) a boravak u mikroklimi koju stvaraju pčele veoma pogodno deluje na ljudski organizam, obezbeđuje mu odmor, rehabilitaciju a pomaže i u lečenju više bolesti kardiovaskularnog sistema, nervnog i respiratornog sistema, reumatskih, dermatoloških, uroloških, ginekoloških i srčanih bolesti. Takođe pomaže kod problema koje stvara kamenje u bubrezima, raznih bolesti zglobova, normalizuje potenciju kod muškaraca, eliminiše nesanicu a takođe ljudski organizam dovodi u stabilno stanje. Osim spomenute apiterapije, svi gosti imaju na raspolaganju pčelinje proizvode: med, med sa lekovitim biljem, polen, propolis, medovinu, koji su u ponudi kao hrana i kao lek.

 

Sajmovi nagrade i priznanja

Naša klinika je učesnik mnogih međunarodnih sajmova, na kojima smo imali zapažena izlaganja iz oblasti apiterapije kao i pravljenja pčelinjih preparata.

  1. Regionalna razvojna agencija Bačka - Brend Bačke, za izuzetan doprinos razvoju ruralnih sredina, ruralne ekonomije i turizma.
  2. Novosadski SajamZlatna medalja novosadski sajam, za kvalitet zdravstveno-ruralnog turizma.
  3. Novosadski Sajam - Najbolje pčelarsko poljoprivredno gazdinstvo
  4. Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novome Sadu "FINS" - Dodeljuje Zlatnu ocenu kvaliteta.
  5. Međunarodni sajam organske proizvodnje BiH Novi TravnikZlatna nagrada za kvalitet meda.
  6. Pčelarska udruga CORNACUM Vukovar - dodeljuje diplomu Srebrnog obeležja.
  7. Slovački poljoprivredni univerzitet iz Nitre  ' za učešće na četvrtoj međunarodnoj konferenciji.